Welkom op ons reislog.
'Aljomaco goes U.S.A.''
Hallo iedereen, en welkom opdeze reissite. De manier om op de hoogte te blijven van onze reis door het westen van de Verenigde Staten van Amerika.
Door regelmatig opdeze site te kijken, blijf je op de hoogte vandebelevenissen tijdens onze vakantie.Op de Google landkaart kun je gemakkelijk volgen waar wij zijn.
Viade reisverhalen, aangevuld met foto's en filmpjes proberen wij eenleuk beeld te schetsen van ons reisdoel West U.S.A. Onderstaande 4 staten zullen wij gaanbezoeken:
de vlag van de staat California (the golden state)
de vlag van de staat Arizona (the grand canyon state)de vlag van de staat Utah, (the beehive state)
de vlag van de staat Nevada ( the Silver State)
Wij vinden het leuk datjullie met ons meereizen.
'Aljomaco'
Jullie gaan wel beslagen ten ijs, kei leuk om te lezen en jullie zijn nog niet eens weg. Wij gaan jullie volgen, veel plezier toegewenst van Cis José Gianni en Luka
hallo geniet alle vier van deze mooie reis en een goede vlucht groetjes carel en corrie de jong
waar zitten jullie op dit moment?
Go Albert ik al genoten van de site die je gemaakt hebt
Veel informatie zal best wat fietskilometers gekost hebben
Gr Jan
Veel plezier en goede reis
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn. We gaan jullie volgen. Veel plezier en de gr. uit de beerzen.
Wij wensen jullie veel vakantie plezier,en geniet er van We zullen jullie blijven volgen Albert hou die Jos 'n beetje in de gaten,want bij "n beetje alcohol begint ie raar tedoen En Albert PSV wordt geen kampioen
Doeiiiiii
We zijn vandaag teruggekomen uit het verre midden Limburg. De jongste van ons stel (de caravan) heeft het weer prima gedaan. We spreken van middag Ralf en Lisanne aan op de aktiviteiten van de ouwe lui en het is nu voor de eerste keer dat ik jullie TITELSONG ALJOMACO kon aanhoren. Ik had Born to the USA verwacht en niet zo'n treurige song. Mooi jullie verslagen van de eerste dagen. Groetjes van ons en veeeeeel vakantieplezier. Fred&Han